o nas


naše podjetje

"Vsak dan in v vsakem detajlu smo zvesti izjemni kakovosti."

ŠTRUKELJ MIT se je v preteklih 30 letih razvil iz mizarske delavnice v proizvajalca sedežnega pohištva (SOFO), pohištva za plovila (MARIN) in notranjega pohištva za široko paleto sektorjev, vključno s hoteli, restavracijami, zdravilišči, igralnicami in javnimi prostori.

Naši izdelki izražajo našo filozofijo, in sicer sposobnost izražanja sodobne kulture in zmožnost hitrega odzivanja na nenehno spreminjajoče se življenjske navade in zahteve. 
Posvečamo se skrbni izdelavi in dogovorjenemu času dobave modernih pohištvenih elementov, ki jih odlikujejo izjemna kakovost, funkcionalnost in brezčasna eleganca: rezultat edinstvene povezave med ustvarjalnostjo, inovativnostjo in industrijskim znanjem.


IZVOZ PREDSTAVLJA 97% NAŠEGA LETNEGA PRIHODKA

CERTIFIkat ISO 9001

Ena najpomembnejših zavez podjetja je stalna skrb za visoko kvaliteto izdelkov in storitev. S tem namenom je bila v začetku letošnjega leta sprejeta odločitev o pridobitvi omenjenega certifikata. Prejeti certifikat tako izkazuje usmerjenost v kvaliteto, kot pomemben dejavnik uspeha podjetja poleg tega pa tudi zavezuje k procesu nenehnega izboljševanja.


ISO 9001


SLEDI NAM