• Ponosni smo, da smo del zahtevnega in kompleksnega projekta, pri katerem smo projektirali in izdelali pohištvo za najprestižnejše apartmaje na ladji Roald Amundsen. Sodelovanje se nadaljuje s pogodbo o opremljanju sestrskega plovila Fridtjof Nansen. Ta dosežek znova dokazuje sposobnost našega podjetja, da pomaga uresničevati edinstvene projekte kjerkoli na svetu.

  • V celoti smo opremili polarno oceanografsko raziskovalno plovilo BAP Carrasco, last perujske mornarice. Projekt je vključeval izdelavo pohištva za 110 članov posadke.

  • Izdelali smo pohištvo za vse prostore visoko zmogljivega plovila za podvodna dela Viking Neptun z 150 člani posadke.

  • Naš MARIN oddelek je opremil vse prostore namenjene članom posadke ribolovnega plovila z zapornimi plavaricami Gitte Henning.

  • Ponosni smo, da je naš oddelek MARIN opremil z pohištvom tehnološko najnaprednejše plovilo za vzorčenje in raziskovanje globokomorskih diamantov SS Nujoma iz De Beers Marine Namibia, ki nudi prostor 80 članom posadke.

  • Iz kompozitnih materialov izdelani pulti za kuhinjo.

  • V letih 2017 in 2018 smo za podjetje MAERSK izdelali pohištvo za šest ladij za oskrbo in podporo naftnih ploščadi. Pohištvo je bilo proizvedeno skladno s pomorsko klasifikacijo in zahtevo zagotoviti najvišjo raven udobja za 52 članov posadke.


10 LET DELOVANJA ODDELKA MARIN


57 v celoti opremljenih plovil

MARIN ponuja funkcionalno in inovativno zasnovano notranjo opremo za različne vrste plovil, ki ustrezajo potrebam stranke in izpolnjujejo načrtovane funkcionalne posebnosti plovila. Predanost naprednemu vodenju projektov in sodobnim proizvodnim metodam ter izkušnje z izdelovanjem pohištva po meri in ustrezno izbiro materiala zagotavljajo visoko kakovost, varnost in trajnost pohištva MARIN za vse prostore na krovu - včeraj, danes in jutri.

novejši projekti

400 & 401


ISO 9001


SLEDI NAM